Hallituksen puheenjohtaja

Liselotte Hägertz Engstam

Liselotte Engstam on Tieto Oy:n (publ), Zalaris A/S (Publ), Transtema Group AB:n (publ), S-Group AB:n hallituksen jäsen sekä hallituksen puheenjohtajana Digoshen AB:llä.

Engstamilla on vahva tausta kansainvälisistä johtotehtävistä yrityksissä HCL Technologies ja IBM, joissa hän on johtanut kansainvälisen laajentumisen toimintoja uusille toimialoille, sisältäen toimintojen ulkoistamista sekä strategian ja muutoksen konsultointia. Liselotte on myös ottanut käyttöön ohjelmia, jotka lisäävät työntekijöiden sitoutumista ja edistävät innovointien lisäämistä ja parempaa liiketoiminnan suorituskykyä.

Hän on toiminut aiemmin myös hallituksen jäsenenä Knowit AB:lla, Itello AB:lla ja Transcom World Wide AB:lla sekä aluejohtajana Skanska AB:lla. Engstam on komitean jäsen INSEAD International Board Director Network (IDPN):lla ja luennoi myös Swedish Academy of Board Directors:n hallituksen puheenjohtaja -linjalla. Engestamilla on tekniikan maisterin tutkinto Chalmersin yliopistosta ja hän on INSEAD:n hallituksen jäsen.

 

Hallituksen jäsenet:

Liselotte Bergmark

Liselotte Bergmarkilla on vahva tausta strategisen HR:n johtamisessa sekä laaja kokemus eri toimialoilta sekä kansainvälisistä yrityksistä. Nykyisessä roolissaan Medicover-konsernin HR-johtajana hän vastaa HR toiminnoista maailmanlaajuisesti, jotka tukevat konsernin toimintaa terveydenhuollossa ja diagnostiikassa Euroopassa ja Intiassa.

Ennen nykyistä rooliaan Liselotte toimi Dometic-konsernin henkilöstöjohtajana, jossa hän vastasi henkilöstöstä kolmella alueella; APAC, Amerikka ja EMEA. Ennen tätä hän oli Executive VP HR roolissa Sanitecillä (jonka osti ja on nyt Geberit). Aikaisemmin hän on vastannut globaalista johdosta ja organisaation kehityksestä fokuksessa osaamisen ja johtamisen kehitys SCA:lla ja myöhemmin TeliaSoneralla.

Liselotte työskenteli kymmenen vuoden ajan DHL:llä useissa johtotehtävissä vastuullaan HR kehitys Skandinaviassa, Baltian maissa ja Puolassa. Hän asui ja työskenteli myöhemmin Brysselissä, missä johti kansainvälistä johdon kehitystyötä DHL:llä.

Liselotte tuo mukanaan yli 20 vuoden kokemuksen kansainvälisestä HR:stä. Hänellä on BSc. ja MSc. tutkinnot HR:stä Linköpingin yliopistosta, Ruotsista.

Per-Olof Schroeder

Per-Olof on StormGeo-konsernin Managing Director. Schroeder on aikaisemmin johtanut Applications & Services -ryhmää Microsoftilla. Ennen Microsoftia hän on toiminut useissa johtotehtävissä IBM Global Services EMEA:lla, mm. johtajana IBM UK:lla, sekä maajohtajana IBM Global Servicellä Ruotsissa. Schroeder aloitti uransa strategia- ja teknologiakonsultoinnin parissa Arthur D. Little:llä Lontoossa, Brysselissä ja Riyadhissa.

Schroederilla on tekniikan tutkinto Texas A&M -yliopistosta, MBA London Business Schoolista sekä MA Fletcher School of Law & Diplomacysta Tuftsin yliopistosta.

Jyrki Eklund

Jyrki Eklund on toiminnallaan vaikuttanut työkykyjohtamisen käytäntöjen jalkauttamiseen osana organisaatioiden johtamisen käytäntöjä. Hän on myös ollut mukana useissa hankkeissa mm. Työterveyslaitoksen kanssa, joilla on rakennettu uusia työkykyjohtamisen toimintamalleja eri ammattiryhmien käyttöön.

Ennen Aino Health Management Oy:n palvelukseen siirtymistä Eklund toimi Nedecon Oyj:ssä teknologiakonsultoinnin alueella ja vastasi hallitus ja johtoryhmätasolla kansainvälistymishankkeista sekä maajohtajan toimesta Singaporessa, jossa vastuualueena kaakkoisaasia.